Pt informatii suna la: 0722.40.20.80

Placi firma

Va oferim o varianta foarte eleganta de placi gravate, gravate si vopsite , Aceste placi sunt dublu strat si permit gravarea laser computerizata pe spate sau pe fata a logo-ului sau textului. Dupa indepartarea acestui strat subtire auriu sau argintiu, suprafata ramasa este vopsita in functie de culorile logo-ului sau textului cerut.
Rezultatul este o placa foarte eleganta, neteda si lucioasa la suprafata, care scoate in evidenta intr-un mod foarte estetic logo-ul sau textul vopsit pe spate.

Placa este groasa de 3 mm,varianta sterling silver, sau 1,7 mm varianta metalex care imita perfect metalul. poate fi expusa atat outdoor cat si indoor, fiind rezistenta la apa, ger si UV.

In functie de specificatiile dvs. si suportul pe care trebuie atasate, montajul acestor placi se va face fie cu adeziv de cea mai buna calitate, fie cu distantiere metalice sau suruburi ornamentale cromate. Optand pentru montajul executat de Tempera, veti avea garantia amplasarii corecte si a rezistentei in timp a lucrarii.

Pret Produs:
24 € + TVA

Alte Produse Asemanatoare

To Top